Τι είναι η Ομοιοπαθητική?

Είναι ένα επιστημονικό θεραπευτικό σύστημα που βασίζεται σε συγκεκριμένους νόμους και αρχές. Ο πρώτος που διατύπωσε τον νόμο των ομοίων 2000 χρόνια πρίν είναι ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής. Ο σύγχρονος θεμελιωτής της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής επιστήμης ήταν ο Σάμουελ Χάνεμαν (Samuel Hahnemann) γερμανός γιατρός τον 18 αιώνα, ο οποίος συνέγραψε το «Οργανον της Ομοιοπαθητικής Θεραπείας» Η Ομοιοπαθητική έχει μια αξιοσημείωτη προσέγγιση στην υγεία. Αντί να στηρίζεται σε χημικές ουσίες για τον έλεγχο και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της νόσου, αντιμετωπίζει τα προβλήματα υγείας του κάθε ένός ατόμου ξεχωριστά, ενεργοποιώντας την φυσική ικανότητα του οργανισμού να θεραπεύει.

Η Ομοιοπαθητική Ιατρική θεραπευτική βασίζεται σε τρείς αρχές:

1.To όμοιο θεραπεύει το όμοιο
Οποιαδήποτε ουσία σε μεγάλες δόσεις προκαλεί συμπτώματα μιας ασθένειας, μπορεί σε μικρές ομοιοπαθητικές δόσεις να την θεραπεύσει.
Για παράδειγμα αν τα συμπτώματα του πυρετού σας είναι παρόμοια με την δηλητηρίαση από το φυτό Belladona, τότε η Belladona θα είναι το ομοιοπαθητικό σας φάρμακο.

2.Ελάχιστη δόση
Το ομοιοπαθητικό φάρμακο δυναμοποιείται. Αραιώνεται δηλαδή τόσο πολύ, μετατρεπόμενο σε υπομοριακό παρασκεύασμα, ώστε εκμηδενίζεται οποιαδήποτε πιθανότητα τοξικής δράσης. Ταυτόχρονα όμως το διάλυμα του υφίσταται μια σειρά από κρούσεις που έχει σαν αποτέλεσμα όσο αυξάνεται η αραίωση τόσο αυξάνεται και η θεραπευτική του δύναμη.

3.Το Ενα φάρμακο
Ασχετα με πόσα συμπτώματα εμφανίζει ένας ασθενής, μόνο ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο δίνεται και αυτό το φάρμακο θα στοχεύσει σε όλα τα συμπτώματα. Στην επιλογή του ομοιοπαθητικού φαρμάκου εξετάζεται ο οργανισμός σαν ολότητα και λαμβάνονται υπ’όψιν όλα τα ψυχικά, σωματικά και πνευματικά χαρακτηριστικά του

Γιατί να κάνω Ομοιοπαθητική?

Η Ομοιοπαθητική έχει γίνει παγκόσμια αποδεκτή ως μέθοδος Ιατρικής Θεραπευτικής για τους εξής λόγους:

  • Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Οταν δίνεται το σωστό φάρμακο, η θεραπεία είναι γρήγορη, συνολική και διαρκής.

  • Η Ομοιοπαθητική είναι απολύτως ασφαλής. Μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς κανένα κίνδυνο παρενεργειών σε βρέφη, εγκύους και υπερήλικες.

  • Τα Ομοιοπαθητικά φάρμακα προέρχονται από ορυκτές, φυτικές και σπανιότερα ζωικές πρώτες ύλες.

  • Η Ομοιοπαθητική δουλεύει σε απόλυτη αρμονία με το ανοσοποιητικό μας σύστημα, σε αντίθεση με πολλά χημικά φάρμακα της Κλασσικής Ιατρικής που καταπιέζουν το ανοσοποιητικό.(πχ. Τα αντιβηχικά φάρμακα καταπιέζουν το αντανακλαστικό του βήχα το οποίο υπάρχει για να βοηθήσει τους πνεύμονες να καθαρίσουν από τους λοιμωξιογόνους παράγοντες)

  • Τα Ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν προκαλούν ποτέ εθισμό.

  • Η Ομοιοπαθητική είναι μια Ολιστική Θεραπευτική που στοχεύει στην αιτία και όχι στα συμπτώματα.

  • Μπορεί να θεραπεύσει ένα τεράστιο αριθμό οξέων ή χρόνιων παθήσεων σε ανθρώπους και ζώα.

  • Η Ομοιοπαθητική δεν είναι φαινόμενο placebo και αυτό αποδεικνύεται σαφέστατα από την θεραπευτική της δράση σε βρέφη και ζώα.

Η διαφοροποίηση μας

Το ηλεκτρονικό μας Φαρμακείο homeopharmacy.gr εξειδικεύεται στα Ομοιοπαθητικά φάρμακα και στις εναλλακτικές θεραπείες. Με άριστη επιστημονική κατάρτιση, γνώση, ακεραιότητα και συνέπεια υπηρετούμε καθημερινά το μεγάλο μας πάθος: Την φροντίδα της υγείας σας.

  • Διαθέτουμε Ομοιοπαθητικές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με αποδεδειγμένη δράση και παρασκευάζουμε τα Oμοιοπαθητικά φάρμακα σε ένα άριστα εξοπλισμένο εργαστήριο.
  • Παρασκευάζουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Ομοιοπαθητική συνταγή σε όλες τις Δυναμοποιήσεις, ακόμα και στις πιo σπάνιες: V, K, X, CH, M, LM, CM, DM, MM Από 1-10.000.
  • Παρασκευάζουμε όλες τις μορφές ομοιοπαθητικών φαρμάκων: Κόνεις, κάψουλες, pills(granules), κολλύρια, διαλύματα, κρέμες.
  • Η Παρασκευή των Ομοιοπαθητικών φαρμάκων γίνεται μέσα σε ειδικό Θάλαμο Νηματικής Ροής (Laminar Flow) για απόλυτη προστασία των φαρμάκων από τυχόν αερομεταφερόμενα μικρόβια.
  • Η συσκευασία των Ομοιοπαθητικών φαρμάκων γίνεται μέσα σε σακουλάκια με μεταλλική επένδυση, ώστε να προστατεύονται από τις ανεπιθύμητες ακτινοβολίες του περιβάλλοντος,υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων κλπ.
error: